Családi ház Eladó Budapest XII. kerület - Farkasvölgy

225 m2Alapterület 5 + 1 Szoba
319 000 000 FtÁr
366520Azonosító
További adatok

1306 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

60 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1985 Építés éve

Délnyugati Tájolás

A XII. kerületben, Farkasvölgyben, természetvédelmi terület határán, csendes zsákutcában, hangulatos zöld környezetben eladó a fotókon látható ikerház bal oldali része. A ház a belvároshoz közel, de mégis zöld környezetben, frekventált helyen található.

Délnyugati fekvésének köszönhetően nagyon világos, a vastag falaknak, a három rétegű üveggel szerelt fa nyílászáróknak köszönhetően jó a hőháztartása, a legfelső emeleten klíma is működik.

A kert 2023-ban egységes arculattal teljesen megújult, rengeteg növény és szép nagy fák kerültek beültetésre, melyekről locsolórendszer gondoskodik.

Az ikerház fél három úton közelíthető meg, a legalsó szinten elektromos kapun keresztül juthatunk a garázsba, vagy a gyalogos főbejáraton, vagy a közvetlenül a hátsó kertbe vezető ajtón keresztül.
A főbejáraton keresztül előtérbe jutunk, amelyet egy térelválasztó fal választ el az étkezőtől és a konyhától. Igény szerint egybenyitva nagyon tágas élettér jöhet létre. Található itt még egy ablakos háztartási helyiség, vendég WC és kamra is.
Az első emeleten hatalmas nappali található fatüzeléses kandallóval, egy saját erkéllyel rendelkező hálószoba, és egy tágas kádas és zuhanyzós fürdőszoba. A nappali megosztásával egy további hálószoba is kialakítható.
A második emeleten összesen 3 háló és 1 zuhanyzós fürdő található.
Az egyik szobából közelíthető meg a kb. 30nm-es padlás, ahol el lehet helyezni a ritkán használt dolgokat.

A közlekedés jó, az 53-as busz megállója kb. 10 perc sétával elérhető, amely közvetlen kapcsolatot teremt az Újbuda Központ-i metró hálózattal. Kocsival a MOM park 15 perc, az M7-es bevezetője 10, a belváros forgalomtól függően akár 20 perc alatt elérhető.
A közelben kiváló, köztük számos nemzetközi óvoda és bölcsőde található. Az utca végén induló erdei ösvényen pedig közvetlenül kirándulhatunk a Normafához.

A fűtést és melegvizet kondenzációs gázkazán biztosítja.

Amennyiben felkeltette érdeklődését és szeretné személyesen is látni, várom hívását a hét bármely napján.
Makó Nelly

Makó Nelly

Hívjon bizalommal

+36-70-367-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - REGION
+36 1 225 1184

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok