Квартира (кирпичная) Продается Budapest VI. mикрорайон - Belső Terézváros

97 m2Площадь 4 Комната
194 520 000 HUFЦена
356298Идентификация
Прочие данные

Уличная вид

Новостройка Cостояние

Tégla Kонструкция

Тепловой насос отопление

Dupla komfort Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Этаж 5

Последний этаж

Есть Лифт

Kiváló Общественный транспорт

Американская кухня

Нет Есть сад

Чердачная недвижимость

2023 Год строительства

Общие сборы 24 000 HUF

Délnyugat Расположение

Új Építésű Lakás Egyedi Enteriőrrel

Az Andrássy út közelségében, Budapest szívében kínálok eladásra egy új építésű duplex lakást, amelyben a modern kényelem és városi életstílus harmonikusan összeolvad.
Az apartman kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi a város felfedezését. Az Andrássy út és a közeli kulturális és szórakozási lehetőségek várnak felfedezésre.
A város legkiválóbb színházai és kulturális intézményei közvetlenül a lakás közelében találhatóak. A művészet és a pihenés mindig kéznél van, gazdagítva az életedet.
A jelenlegi gazdasági helyzetben az ingatlan vásárlása kiváló és alacsony kockázatú befektetési lehetőséget jelent. Az ingatlanok az infláció elleni védelmet nyújtják, és hosszú távon stabil értéknövekedést generálhatnak.
Hatékony Fűtés & Hűtés:
A modern és energiahatékony rendszerrel van felszerelve, amely nem csak kényelmes, de fenntartása is költséghatékony.
Napfényes Pihenés:
A napfény szerves részévé válik mindennapi életednek ebben az ingatlanban. A tágas helyiségek és a természetes fény inspiráló hangulatot teremtenek.
Időtlen Elegancia:
Az épület klasszikus stílusa harmóniában van a városi környezettel, vonzó vizuális hatást nyújtva. A felújított homlokzat és a gondosan megtervezett részletek stílusos háttért teremtenek.
Személyre Szabott Terek:
Az enteriőrt személyre szabottan alakítjuk ki, így otthonod megfelel az igényeidnek és kifejezi egyediségedet .Az apartman három hálószobához kétl fürdőszoba tartozik, valamint egy 3m2-es loggia is. A pontos beosztás az alaprajzon látható.

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, hogy Budapest szívében, az Andrássy út közelében élvezd a modern városi életet saját egyedi otthonodban, miközben stabil befektetést hozol létre az infláció ellen!
Egyedi Konyha-Nappali Egység:
Az apartmanban a konyha és a nappali együtt alkot egy egységet.
Ragadd meg ezt az alkalmat, hogy otthonodat a lélegzetelállító Budapest szívében, az Andrássy út közvetlen közelében hozd létre, és élvezd a modern városi élet minden kényelmét és varázsát, miközben okos befektetéssel védekezel az infláció ellen!
Andrássy Róbert

Andrássy Róbert

Звоните нам с доверием

+36-70-367- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - REGION
+36 1 225 1184

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость