公寓房(砖头) 出卖 Budapest VI. 市区 - Belső Terézváros

83 m2面积 3 房间
149 085 000 HUF价格
355230识别码
更多信息

街道 风景

新建 状态

Tégla 架构

6 m2 阳台

热泵 暖气

Dupla komfort 舒适感

在接到 停车

几层 5

电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

屋顶房子

2023 修建年

公关费用 24 000 HUF

Délnyugat 方向

Az Andrássy út szomszédságában, Budapest szívében kínálok eladásra egy új építésű lakást, amelyben a modern kényelem és a városi életviteled tökéletes harmóniát alkot.
A lakás elhelyezkedése kiváló lehetőséget nyújt a város felfedezésére. Az Andrássy út és a környék számtalan kulturális és szórakozási lehetőségekkel vár.
A város legkiemelkedőbb színházai és kulturális intézményei közvetlenül a lakás közelében találhatóak. A művészet és a kikapcsolódás mindig elérhető, hogy gazdagítsa életed.
Az ingatlan fűtése és hűtése modern és energiatakarékos, így nemcsak kényelmes, de fenntartása is gazdaságos.
A napfény mindennapjaid részévé válik ebben a lakásban. A tágas terek és a természetes fény inspiráló légkört teremtenek.
Az épület klasszikus stílusa a városi atmoszférával összhangban egyedi látványt nyújt. A felújított homlokzat és a részletek gondos kialakítása stílusos hátteret biztosít.
Az enteriőrt személyre szabottan alakítják ki, így otthonod megfelel az igényeidnek és kifejezi egyediségedet.
A jelenlegi gazdasági helyzetben a lakás remek befektetési lehetőséget kínál. Az ingatlanok az infláció elleni legjobb védelmet nyújtják, így hosszú távon stabil értéknövekedést jelent melyet tovább növelhetsz bérbe adással.
Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy Budapest pezsgő szívében, az Andrássy út közvetlen közelében találj otthonra, és élvezd a modern városi élet minden kényelmét és varázsát egyedi stílusban!
Andrássy Róbert

Andrássy Róbert

随时给我们打电话

+36-70-367- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - REGION
+36 1 225 1184

發送信息

请给我回电话

相似的房产