Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VI. kerület - Belső Terézváros

120 m2Alapterület 4 Szoba
251 979 000 FtÁr
357109Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

6 m2 Erkély/terasz

Hőszivattyú Fűtés

Dupla komfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 5

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

Tetőtéri ingatlan

2023 Építés éve

Közös költség 24 000 Ft

Délnyugati Tájolás

Új Építésű Lakás Egyedi Enteriőrrel

Az Andrássy út közelségében, Budapest szívében kínálok eladásra egy új építésű duplex lakást, amelyben a modern kényelem és városi életstílus harmonikusan összeolvad különleges kör alakú nappalijának köszönhető.
Az apartman kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi a város felfedezését. Az Andrássy út és a közeli kulturális és szórakozási lehetőségek várnak felfedezésre.
A város legkiválóbb színházai és kulturális intézményei közvetlenül a lakás közelében találhatóak. A művészet és a pihenés mindig kéznél van, gazdagítva az életedet.
A jelenlegi gazdasági helyzetben az ingatlan vásárlása kiváló és alacsony kockázatú befektetési lehetőséget jelent. Az ingatlanok az infláció elleni védelmet nyújtják, és hosszú távon stabil értéknövekedést generálhatnak.
Hatékony Fűtés & Hűtés:
A modern és energiahatékony rendszerrel van felszerelve, amely nem csak kényelmes, de fenntartása is költséghatékony.
Napfényes Pihenés:
A napfény szerves részévé válik mindennapi életednek ebben az ingatlanban. A tágas helyiségek és a természetes fény inspiráló hangulatot teremtenek.
Időtlen Elegancia:
Az épület klasszikus stílusa harmóniában van a városi környezettel, vonzó vizuális hatást nyújtva. A felújított homlokzat és a gondosan megtervezett részletek stílusos háttért teremtenek.
Személyre Szabott Terek:
Az enteriőrt személyre szabottan alakítjuk ki, így otthonod megfelel az igényeidnek és kifejezi egyediségedet .Az apartman három hálószobához kétl fürdőszoba tartozik, valamint egy 2,4m2-es loggia is. A pontos beosztás az alaprajzon látható.

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, hogy Budapest szívében, az Andrássy út közelében élvezd a modern városi életet saját egyedi otthonodban, miközben stabil befektetést hozol létre az infláció ellen!
Egyedi Konyha-Nappali Egység:
Az apartmanban a konyha és a nappali együtt alkot egy egységet.
Ragadd meg ezt az alkalmat, hogy otthonodat a lélegzetelállító Budapest szívében, az Andrássy út közvetlen közelében hozd létre, és élvezd a modern városi élet minden kényelmét és varázsát, miközben okos befektetéssel védekezel az infláció ellen!
Andrássy Róbert

Andrássy Róbert

Hívjon bizalommal

+36-70-367-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - REGION
+36 1 225 1184

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok