出卖 联排别墅 Budapest XVI. 市区 - csendes utcában

70 m2面积 2 + 2 房间
69 900 000 HUF价格
374320识别码
更多信息

130 m2 地皮

外面是园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

电供热 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1969 修建年

Északkelet 方向

Budapest 16.kerület Sashalom részén eladó nettó 70 nm lakóterülettel, 130 nm saját kerttel, 2022-ben felújított sorházi lakás.

A tulajdoni lapon társasházként bejegyzett épület az 1960-as évek végén épült, téglából, a főfalak 30 cm vastagok. Utólag a hátsó kert felé néző veranda lett beépítve ytongból, így növelve a szobaszámot. Az oldalsó falak, ahol szükséges volt, hangszigeteléssel lettek kiegészítve. A tető felújítása során a gerendákat kétoldalról megerősítették, cserélve lett a lécezés, és szigetelést is kapott.
Cserélve lettek a vezetékek, az elektromos hálózat 3 x 32 Amper. 4 darab klíma biztosítja az ingatlan hűtését-fűtését (Fisher típusú, a folyamatos karbantartásnak köszönhetően garanciális). Ariston okosbojlerről megoldott a meleg víz. Az ingatlan hőtartása nagyon jó, hiszen köztes lakásról van szó, illetve külső 10 cm-es szigetelést kapott, és új thermoüveges nyílászárókat (elektromos redőnnyel). A kedvező rezsi a napelemeknek is köszönhető, alig kellett eddig fizetni az év végi elszámolásnál.
Az új burkolatokból több doboz pótlásra szánt maradt, ez a vételár részét képezi. Közös költség nincs!
Jelenleg konyha nincs kialakítva, de ahogy az alaprajzon is látható, vagy főzőfülkének van meg a helye, vagy amerikai konyhás nappalit lehet csinálni a fürdő melletti helyiségből.
Bár az ingatlan elő- és hátsókerttel is rendelkezik, autóval a ház előtt lehet megállni. A hátsó kertben két hatalmas fa nyújt árnyékot, a zárt kerítésnek köszönhetően kellően intim.

A közelben Hév állomás, mely az Örs vezér tér és Gödöllő között közlekedik, Mátyásföld, Cinkota, Kistarcsa, Kerepes, Mogyoród érintésével, illetve a kék 44, 45, 92, 277 busz megállója.
Andrássy Róbert

Andrássy Róbert

随时给我们打电话

+36-70-367- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - REGION
+36 1 225 1184

發送信息

请给我回电话

相似的房产