公寓房(非砖头) 出卖 Budapest XVIII. 市区 - Gloriett- lakótelep

75 m2面积 1 + 3 房间
69 000 000 HUF价格
370564识别码
更多信息

街道 风景

已翻新 状态

Panel 架构

4 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 3

没有 电梯

Bun 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1986 修建年

公关费用 24 000 HUF

Délnyugat 方向

Sokszor a boldogság kulcsa nem más, mint megtalálni a kulcsot álmaid otthonához!
Megvételre kínálunk a Gloriett- telepen egy 75 nm-es, nagyon jó elrendezésű, teljeskörűen felújított, napfényes, harmadik emeleti lakást.

A műanyag biztonsági ajtón belépve, egy szép berendezett előszobába érkezünk, onnan balra található az étkező ami a konyhával egy légtérben helyezkedik el, ahonnan nyílik egy jól rendezhető kamra is. Jobbra található a világos tágas nappali, innen tudunk kimenni a virágokkal beültetett teraszra, ahol jól indulhat a napunk, a reggeli kávézás után feltöltődve. A bejárattal szembeni közlekedőből tudjuk megközelíteni a fürdőszobát és egy külön toalett kézmosóval is került kialakításra. A folyosóról nyílik a két kisebb szoba is elkülönítve egymástól. Klíma biztosítja a megfelelő hőmérsékletet a meleg nyári napokon. A lakás egyedi cirkó fűtéssel rendelkezik, jól szigetelt , nagyon kedvező rezsiköltséggel.
A lakás elrendezése akár nagyobb családok számára is kiváló.
A vételár a lenti tároló helyiséget, a konyhabútort ( indukciós főzőlapot, villanysütőt , beépített mikrohullámú sütőt, mosogató gépet ) és a beépített bútort is tartalmazza, valamint a hálószobában található beépített szekrényt. A villany hálózat felújítása, bővítése ( 32 Amper ), a konyhai gépek használata miatt megtörtént az ingatlanban.

A lépcsőház tiszta, rendezett, az épület zárt, az ott lakók által használt belső udvara szépen karbantartott.
A lakás csendes, kertvárosias környezetben helyezkedik el, a közelben lévő Bókay- kert gondoskodik a sportolásról és a kikapcsolódásról. A park stranddal, uszodával, teniszpályával ellátott, az erdő közelsége meghatározza a környék atmoszféráját.
A ház szomszédságában focipálya található. Sok játszótér, sportiskolai általános iskola, óvoda is van a közelben, valamint több bevásárlási lehetőség is megtalálható ( Aldi, Spar, Lidl )

Közlekedési szempontból is kiváló adottságokkal rendelkezik a lakás, autóval az M 5 és M 4- es autópálya könnyen megközelíthető néhány perc alatt.
Buszmegállók a közelben ( 194, 142 E, 36 ), valamint a Határ út és a Kőbánya Kispest is a közelben van.

Teljes körű hitel, Babaváró, CSOK PLUSZ, mely ügyfeleinknek ingyenes. 26 bank ajánlatából ,személyre szabottan , egyedi kedvezményekkel várjuk.
Makó Nelly

Makó Nelly

随时给我们打电话

+36-70-367- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - REGION
+36 1 225 1184

發送信息

请给我回电话

相似的房产